Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تابناک»
2024-05-09@06:09:50 GMT

امسال چند خودروی فرسوده از رده خارج می‌شود؟

تاریخ انتشار: ۲۰ مرداد ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۴۳۴۸۱۱۹

امسال چند خودروی فرسوده از رده خارج می‌شود؟

معاون حمل و نقل ستاد مدیریت حمل و نقل و سوخت با اشاره به اینکه پارسال ۲۴۰ هزار خودروی فرسوده از رده خارج شد، گفت: با توجه به مصوبه جدید، امسال حدود ۷۰۰هزار خودروی فرسوده از رده خارج می‌شود.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، علیرضا احمدی با حضور در بخش خبری ۲۱ شبکه یک سیما درباره تفاوت مصوبه جدید هئیت دولت در خصوص نحوه اسقاط خودروهای فرسوده با مصوبه پیشین افزود: تفاوت اصلی در این است که تمرکز این مصوبه روی کاهش مصرف سوخت و کاهش آلودگی هواست به این ترتیب که سعی شده به ازای خودروهایی که مصرف سوخت آن ها کمتر است تعداد کمتری خودرو اسقاط شود و در ازای خودروهایی که مصرف سوخت آنها بیشتر است و تأثیر بیشتری در افزایش آلودگی دارند خودروهای بیشتری اسقاط شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی با اشاره به اینکه در ازای خودروهای وارداتی در سال گذشته ۲۴۰ هزار خودرو را اسقاط کردیم، ادامه داد: اگر مصوبه جدید اجرایی شود این تعداد به حدود ۴۰۰ هزار خودرو در سال افزایش می یابد.

احمدی گفت: در خودروهای داخلی هم برای تشویق خودروسازان داخلی بر اساس میزان مصرف سوخت از۸ و نیم لیتر به بالا از ابتدای ابلاغ این مصوبه و از ۸ لیتر به بالا از ابتدای سال آینده امیدواریم بتوانیم به ازای هرخودرو یک خودرو اسقاط کنیم.

وی افزود: برای کاهش آلودگی هوا و بهبود شاخص های زیست محیطی برنامه ریزی داریم اما برنامه ریزی ما وابسته به خودروهای تولید داخل و خودروهای وارداتی است.

معاون حمل و نقل ستاد مدیریت حمل و نقل و سوخت کشور گفت: با توجه به مصوبه جدید برای امسال حدود ۱۴۰ هزار گواهی اسقاط برای خودروسازهای داخل در نظر گرفتیم و ۴۰۰ هزار گواهی اسقاط هم در ازای خودروهای وارداتی است که در مجموع ۵۴۰ هزار گواهی اسقاط خودرو است.

احمدی با بیان اینکه در سال حدود ۱۶۰ هزار خودروی متفرقه اسقاط می شوند، افزود: بنابراین امسال در مجموع، ۷۰۰ هزار گواهی اسقاط خودرو انجام می شود یعنی تعداد خودروهای اسقاطی حدود سه برابر افزایش می یابد.

وی افزود: پارسال ۲۴۰ هزار خودرو فرسوده به ازای خودروهای وارداتی از رده خارج شد.

احمدی با اشاره به اینکه اکنون حدود یک میلیون و ۲۵۰ هزار خودروی فرسوده داریم که باید اسقاط شوند، گفت: هر سال این رقم افزایش می یابد.

وی ادامه داد: برنامه ریزی برای اسقاط این تعداد خودرو برای ۱۰ سال بود امّا اگر این مصوبه جدید اجرا شود در کمتر از ۵ سال می توانیم همه خودروهای فرسوده کشور را اسقاط و از رده خارج کنیم.

احمدی با بیان اینکه میزان سن از رده خارج کردن خودرو با توجه به نوع وسایل نقلیه، متفاوت است، گفت: برای خودروی سواری ۲۵ سال است.

معاون حمل و نقل ستاد مدیریت حمل و نقل و سوخت کشور با اشاره به اینکه موتورسیکلت های فرسوده هم باید اسقاط شوند، افزود: با توجه به مصرف بالای موتورسیکلت باید برنامه بلندمدتی تدوین کنیم و مقدمات آن فراهم شده تا بتوانیم آن را به چرخه اسقاط ببریم.

احمدی گفت: بسته جامع و کامل برای اسقاط خودروهای فرسوده و از رده خارج خودروهای عمومی و شخصی و موتورسیکلت در نظر گرفته ایم و همه مباحث از جمله تشویق و حمایتی و حتی جریمه در آن دیده شده است.

وی با اشاره به اینکه ستاد مدیریت حمل و نقل و سوخت متولی اسقاط خودروهای فرسوده است، افزود: مصوبه از زمان ابلاغ لازم الاجراست و مهلتی را برای خودروسازهای داخلی در نظر گرفته ایم که از اوّل فروردین سال ۱۳۷۹ است. برچسب ها: ستاد مدیریت حمل و نقل ، خودروهای فرسوده ، اسقاط خودرو

منبع: تابناک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۳۴۸۱۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مجوزهای زیست محیطی واردات خودروی برقی

تین نیوز

رئیس سازمان حفاظت محیط زیست گفت: این سازمان مجوزهای لازم برای واردات خودروهای برقی را صادر می کند.

به گزارش تین نیوز به نقل از ایرنا، علی سلاجقه درباره استانداردهای زیست محیطی واردات خودروهای برقی گفت: ما از هر گونه فناوری نوینی که به کاهش شاخص های آلایندگی منجر شود، حمایت می کنیم. این یک اصل است.

سلاجقه افزود: همچنین مقابل هر گونه فناوری که موجب افزایش شاخص های آلایندگی شود می ایستیم.

وی گفت: یکی از اقدامات دولت سیزدهم برای کاهش آلودگی پایتخت و کلانشهرها که وزارت صمت به خوبی آن را دنبال می کند و شهرداری تهران هم پای کار آمده و گام اساسی در این زمینه برداشته، موضوع استفاده از خودروهای برقی چه در بخش حمل و نقل عمومی و چه خصوصی بود.

وی با بیان اینکه در حال حاضر تاکسی های برقی وارد شهر تهران شده اند ادامه داد: در شهرهای اصفهان و تبریز و قرار است خودروهای عمومی برقی مورد استفاده قرار گیرد؛ همچنین شهرداری تهران قرارداد خرید واگن مترو امضا کرده است.

معاون رئیس جمهور تأکید کرد: ما در این خصوص مشکلی نداریم و سازمان حفاظت محیط زیست مجوزهای مربوطه را صادر می کند لذا اگر مشکلی در واردات خودروهای برقی است، به مجوزهای زیست محیطی ارتباطی ندارد و مربوط به سایر بخش های مرتبط با واردات است.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • مجوزهای زیست محیطی واردات خودروی برقی
  • خودروهای باکیفیت صفر کیلومتری که با قیمت چینی‌های بازار ایران می‌شود خرید، البته در خارج/عکس
  • عرضه نقدی ریسپکت ۲ در طرح جایگزینی خودروهای فرسوده
  • فروش فوری خودرو ریسپکت ۲ ویژه خودرو فرسوده + جزئیات
  • فروش فوری خودرو ریسپکت ۲ ویژه خودرو فرسوده +جدول
  • اتکا صرف به خودروهای بنزین عاملی در بروز ناترازی بنزین
  • خرید ام وی ام X22 پرو کارشناسی‌شده + گارانتی فنی و بدنه
  • قیمت قطعی ۲ خودروی برقی در سامانه یکپارچه خودرو+ جدول
  • متقاضیان خرید خودرو بخوانند/ قیمت خودروهای وارداتی در سامانه یکپارچه اعلام شد + جزییات
  • تسهیل واردات خودروهای غیر بنزینی راه کار کاهش مصرف بنزین