Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس پلیس راهور گفت: امسال 6 میلیون و 700 هزار خودرو به علت نداشتن معاینه فنی، دودزا بودن یا نقص فنی از سوی پلیس جریمه شده اند.

خبرگزاری میزان: رئیس پلیس راهور گفت: امسال 6 میلیون و 700 هزار خودرو به علت نداشتن معاینه فنی، دودزا بودن یا نقص فنی از سوی پلیس جریمه شده اند.

سردار تقی مهری اظهار داشت: عوامل مختلفی در بروز آلودگی هوا در کلانشهرها نقش دارند اما مهمترین منبع آلوده کننده خودروها و موتور سیکلت ها هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اگرچه استفاده از سوخت برای گرمایش در آلودگی هوا نقش دارد اما این منبع در برابر خودروها بسیار اندک است.

وی ادامه داد: حدود 20 میلیون خودرو و 11.5 میلیون موتور سیکلت در سطح کشور تردد دارند. این آمار در تهران 4 میلیون خودرو و سه میلیون موتور سیکلت است.این حجم از تردد علاوه بر ترافیک تاثیر مستقیمی در آلودگی هوا دارد.

رئیس پلیس راهور با اشاره به تردد خودروهای فرسوده و آلودگی بیشتر آنها، تاکید کرد: یک میلیون و 373 هزار خودرو فرسوده در کشور تردد دارند که آلودگی آنها دو برابر خودرو های دیگر است. براساس مصوبات دولت سن خودروها مشخص است اما همچنان خودروهای فرسوده بدون توجه به جریمه ها در سطح معابر تردد می کنند.

به گفته مهری براساس مصوبه سال قبل دولت، تردد خودروهای فرسوده در 8 کلانشهر ممنوع بوده و این خودروها از سوی پلیس 50 هزار تومان جریمه می شوند، جریمه ای که به هیچ وجه بازدارنده نیست. در قانون هوای پاک ماده جدیدی در مورد خودروهای فرسوده تصویب شده است که منتظر ابلاغ آن هستیم.

وی از برخورد پلیس با خودروهای فاقد معاینه فنی و دودزا خبر داد و گفت: در 9 ماهه امسال پلیس 6 میلیون و 700 هزار خودرو را به علت نداشتن معاینه فنی یا دودزا بودن جریمه کرده است. ماموران پلیس این خودروها را به صورت دستی متوقف و برای آنها برگ جریمه صادر کرده اند.

رئیس پلیس راهور با اشاره به اینکه در تهران 200 دوربین محدوده زوج و فرد خودروهای فاقد معاینه فنی را جریمه می کنند، افزود: ماموران پلیس راهور خودروهای دودزا و دارای نقص فنی را پس از متوقف کردن، فک پلاک کرده و با دادن پلاک تعمیرگاه از آنها درخواست می شود هرچه سریعتر نقص فنی خودرو را رفع کنند. مهلت استفاده از پلاک تعمیرگاه در تهران 24 ساعت و در شهرستان ها تا یک هفته است.

مهری با درخواست از دولت برای توسعه حمل و نقل عمومی ، تاکید کرد: دولت برای از رده خارج کردن خودروهای فرسوده باید تسهیلات مناسبی را در اختیار صاحبان این خودروها قرار دهد. براساس قانون بنزین یورو4 باید در جایگاه ها عرضه شود که به گفته سخنگوی شرکت پخش فرآورده های نفتی، در تهران این سوخت توزیع می شود.

وی در پایان گفت: ماموران پلیس راهور بیشترین آسیب را از آلودگی هوا می بیینند چرا که از ساعت 5 صبح تا نیمه شب در خیابان ها حضور دارند و همیشه در معرض هوای آلوده هستند.

منبع: فردا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۲۴۲۲۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اتکا صرف به خودروهای بنزین عاملی در بروز ناترازی بنزین

حسن کریمی سنجری کارشناس خودرو و مدیر پروژه خودروهای برقی وزارت صنعت معدن و تجارت در گفت وگو با خبرنگارمهر، درباره علت بروز ناترازی بنزین در کشور و نقش خودروهای داخلی در بروز این مسئله گفت: تقریباً ۱۰۰ درصد خودروهایی که استفاده می‌کنیم خودروهای فسیل سوز هستند و ما جز کشورهایی هستیم که توسعه خودروهای سبز و استفاده کننده از سوخت غیر فسیلی خیلی کم در کشور ما اتفاق افتاده است.

وی در ادامه بیان کرد: مثلاً خودروهای برقی خیلی کم در کشور ما توسعه پیدا کرده است ولی در کشوری مثل چین ۱۰۰ درصد ناوگان حمل و نقل شهری مثل اتوبوس‌ها برقی هستند و از این منظر آنها توسعه یافتگی ۱۰۰ درصد را دارند ولی در کشور ما این اتفاق رخ نداده است.

کریمی سنجری ادامه داد: مسئله دیگری که داریم این است که ما خودروی فرسوده زیاد داریم. مصرف بنزین خودروی‌های فرسوده بیشتر از یک خودروی غیر فرسوده است. علاوه بر این خودروهای غیر فرسوده تکنولوژی قدیمی دارند و خودروهای جدید یک تحول در تکنولوژی موتورشان اتفاق افتاده است با اینکه ما فاصله‌ای زیاد با دنیا از حیث تکنولوژی موتور داریم با همین نگاه در مقایسه با خودروهای فعلی خودروهای فرسوده ما مصرف بالایی دارند.

وی در ادامه بیان کرد: نکته بعدی تأثیر گذار در ناترازی بنزین این است که قیمت سوخت در کشور نا خیلی پایین است بر اساس اعلام شرکت پخش و پالایش ۲۵ هزار تومان قیمت تمام شده بنزین است در حالی که بنزین را چیزی بین هزار و ۵۰۰ تا ۳ هزار تومان به مردم تحویل می‌دهیم و خیلی انگیزه‌ای برای صرفه جویی در سوخت برای مردم وجود ندارد.

وی در ادامه با تاکید بر اینکه نفوذ کم خودروهای سبز، وجود خودروهای فرسوده و میانگین مصرف بالای سوخت در خودروهای موجود در کشور و قیمت پایین بنزین باعث شده که خیلی انگیزه‌ای برای مدیریت مصرف بر بنزین در کشور وجود نداشته باشد.

این کارشناس خودرو ادامه داد: راه کار غلبه بر این ناترازی این است که دو اقدام مهم انجام دهیم ابتدا اینکه خودروهای برقی در کشور به عنوان یک موضوع مهم مورد توجه سیاست گذاران به ویژه وزارت نفت و وزارت نیرو قرار بگیرد و کمک کنند که خودروهای برقی در کشور توسعه پیدا کنند اما از مسیر درست آن یعنی زیر ساخت آن فراهم شود و ارگانی که جز وظایف آن باشد اقدام به واردات خودروی برقی کند.

وی ادامه داد: از سوی دیگر شرکت‌های خودروساز باید اقدام به واردات این خودروهای برقی کنند و آنها را جایگزین خودروهای فسیلی کنند و هدف گذاری کنیم که در ۵ سال آینده ناوگان حمل و نقل شهری با کمک وزارت نیرو، وزارت نفت و صنعت خودروسازی برقی کنیم.

کد خبر 6100069 محمدحسین سیف اللهی مقدم

دیگر خبرها

  • عرضه نقدی ریسپکت ۲ در طرح جایگزینی خودروهای فرسوده
  • فروش فوری خودرو ریسپکت ۲ ویژه خودرو فرسوده + جزئیات
  • فروش فوری خودرو ریسپکت ۲ ویژه خودرو فرسوده +جدول
  • اتکا صرف به خودروهای بنزین عاملی در بروز ناترازی بنزین
  • توقیف لندکروزر قاچاق (+عکس)
  • جریمه خودرو‌هایی که شیشه دودی دارند چقدر است؟
  • جریمه بکارگیری اتباع خارجی غیرمجاز روزانه حدود۱.۲میلیون تومان است
  • خروج معاینه فنی خودروهای تهران از شمول ماده ۱۴۱ قانون تجارت
  • خروج شرکت ستاد معاینه فنی خودروهای تهران از شمول ماده 141 قانون تجارت
  • خروج ستاد معاینه فنی خودروهای تهران از شمول ماده ۱۴۱ قانون تجارت